Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Mjesni dom u Alilovcima dočekao obnovu

Mjesni dom u Alilovcima dočekao obnovu

Procijenjena vrijednost radova je 150.000,00 bez PDV-a, a rok za dostavu ponuda je do petka 8. srpnja u 10 sati, kad je javno otvaranje ponuda.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Općina Kaptol
Datum:
Broj pregleda: 1501

Općina Kaptol raspisala je javni poziv za dostavu ponuda za Sanaciju zidova i unutarnje uređenje zgrade Mjesnog doma u Alilovcima. Projekt je odobrilo sufinancirati Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice.

Procijenjena vrijednost radova je 150.000,00 bez PDV-a, a rok za dostavu ponuda je do petka 8. srpnja u 10 sati, kad je javno otvaranje ponuda. Detalje bagatelne nabave možete pronaći na stranicama Općine Kaptol.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?