Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pleternica osvojila vježbalište na otvorenome!

Pleternica osvojila vježbalište na otvorenome!

Vježbalište će u okviru projekta "Pokret za radost" urediti Coca-Cola u Hrvatskoj, a bit će postavljeno pored osnovne škole

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Coca-Cola
Datum:
Broj pregleda: 3195

U okviru projekta Pokret za radost Coca-Cola u Hrvatskoj ove godine uređuje deset vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, a gradove koji ih dobivaju na poklon odabrali su sami građani. S gotovo 400 000 glasova, zabilježenih na mrežnoj stranici projekta www.pokretzaradost.hr za vrijeme glasovanja od 15. travnja do 15. lipnja, za uređenje aktivnih zona izborili su se građani Pleternice te još devet hrvatskih gradova.

Presretna je bila gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, koja se od početka uključila u animiranje građana i prijatelja.

00:30 Antonija Jozić

Vježbalište će biti postavljeno pored osnovne škole, a takva vježbališta imaju Požega i Lipik. „Želja nam je kroz takvo vježbalište promovirati zdrav način života i tjelovježbu kao svakodnevnu potrebu svakog građanina“, rekla je Jozić.

Projekt je izgradnje vježbališta na otvorenome Coca-Cola u Hrvatskoj pokrenula u okviru svojega višegodišnjeg projekta Pokret za radost, kojim se građane želi potaknuti na više kretanja i redovito vježbanje te ih osvijestiti o važnosti uravnotežene prehrane i aktivnoga životnog stila za zdravlje. U aktivnim zonama u suradnji s lokalnim zajednicama postavit će se sprave za vježbanje kojima će se moći koristiti svi građani, različite dobi i tjelesne spreme, zainteresirani za vježbanje i aktivan život.

Veleposlanici su projekta Mirza Džomba, bivši rukometaš i Antonija Blaće, televizijska voditeljica.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?