Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dani otvorenih vrata Udruge Mi

Dani otvorenih vrata Udruge Mi

Udruga Mi

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 1943

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Bogatim trodnevnim programom manifestaciji se pridružila Udruga Mi – roditelja i djece s poteškoćama u razvoju koja ove godine obilježava i 18 godina rada.- Danas smo pozvali naše prijatelje iz OŠ "Julija Kempfa" da nam se pridruže u Danu filma na projekciji filma Sun Kid redatelja Marija Kovačevića u kojem glavnu ulogu ima član naše udruge Antonio Kovačević. Sutra je dan za volontere kada će svi koji se žele uključiti u rad udruge saznati više o volontiranju i samom radu Udruge. Treći, završni dan je u srijedu 25. svibnja  i bit će malo svečaniji, u 17 sati naši članovi održat će priredbu za roditelje i sve prijatelje Udruge - naglasila je Maja Janković iz Udruge MI.Dani otvorenih vrata udruga su prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.
Udruga MI broji više od 50 članova za koje organiziraju brojne prigodne i kreativne radionice tri puta u tjednu u trajanju od tri sata.- Kada organiziramo radionice pokušavamo uključiti što više volontera jer druženje s volonterima s osobama koje nisu iz njihovog okruženja i najbliže obitelji pomaže puno našim članovima u razvoju i usvajanju novih znanja i vještina. Uz to, na radionicama nauče mnoštvo korisnih stvari jer uključeni su i fizioterapeuti, učiteljice, tako da razrađujemo cijeli program koji pomaže našim članovima da se uključe i aktivno sudjeluju u zajednici – dodala je Maja Janković.Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?