Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U veličkoj Osnovnoj školi "Ivan Goran Kovačić" jučer je održano Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu 2016."

Ekipu Požeško slavonske županije na državnom natjecanju koje će se održati krajem svibnja u Puli činit će: Matej Marković, Ivan Pavlović, Lara Čakalić i Mihaela Samaržija

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: RVA/Josip Ševkušić
Datum:
Broj pregleda: 1467

Natjecanje se provodi za učenike osnovnih škola, s ciljem da učenici dobiju temeljna znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, te da što bolje svladaju vještinu vožnje biciklom.

Sastoji od teorijskog dijela natjecanja - provjere znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima te praktičnog dijela natjecanja - upravljanje biciklom prema točno utvrđenom sadržaju. Natjecanje učenika u dobi od 10 do 12 godina određeno je Pravilnikom o provedbi natjecanja „Sigurno u prometu“ koji je donio Upravni odbor Hrvatskog autokluba i koji je usklađen s europskim pravilima natjecanja FIA klubova.

Na Županijskom natjecanju Požeško slavonske županije sudjelovale su četiri škole: OŠ „Dobriše Cesarića“ iz Požege,  OŠ „Stjepana Radića“ iz Čaglina, OŠ „Antuna Kanižlića“ iz Požege te škola domaćin OŠ "Ivan Goran Kovačić"  iz Velike. Ekipu svake škole su činila 2 dječaka i 2 djevojčice.

Najboljima u Velikoj kod dječaka su se pokazali:

1. mjesto -  Matej Marković, OŠ Stjepana Radića, Čaglin

2. mjesto  - Ivan Pavlović, OŠ "Ivan Goran Kovačić", Velika

3. mjesto  - Karlo Lukić,  OŠ "Ivan Goran Kovačić", Velika

Najbolje kod djevojčica su bile :

1. Mjesto  - Lara Čakalić, OŠ "Ivan Goran Kovačić", Velika

2. Mjesto  -  Mihaela Samaržija, OŠ "Ivan Goran Kovačić", Velika

3. Mjesto  - Valentina Tušek, OŠ Stjepana Radića, Čaglin

Ekipu Požeško slavonske županije na državnom natjecanju koje će se održati krajem svibnja u Puli činit će: Matej Marković, Ivan Pavlović, Lara Čakalić i Mihaela Samaržija.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?