Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Završena obnova mjesnog doma u Golobrdcima

Završena obnova mjesnog doma u Golobrdcima

Na mjesnom domu u Golobrdcima obnovljeno je krovište, stolarija i fasada

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 1157

Radovi koji su započeli prije nešto više od mjesec dana na obnovi mjesnog doma u Golobrdcima završeni su, na domu je obnovljeno krovište, stolarija i fasada. Ukupna vrijednost radova je 650 tisuća kuna od čega je 40 posto sufinancirao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a preostali dio Grad Požega.- Jedna od prvih većih investicija ove godine je okončana, uređenje mjesnog doma u Golobrdcima. Moram istaći ovaj primjer, bez obzira što nam se bliže izbori za mjesne odbore i što je ovaj mjesni odbor s većinom glasova na prošlim izborima bio s SDP-om, ljudi rade za dobrobit svog mjesta. Izbori su izbori i doista ne razumijem zbog čega se u posljednje vrijeme ovakvi radovi koji se rade u gradu tretiraju kao nešto loše. Mi radimo ravnomjerno na području cijelog Grada po svim mjesnim odborima. Radimo kao i svake godine, jedini period za ovakve radove je od početka proljeća pa do zime. Nadam se da svatko normalan razumije da za dobrobit i kvalitetu življenja u gradu Požegi i prigradskim naseljima su potrebna ulaganja, a političke igre, izbori i borba za glasove su sasvim nešto drugo, a zašto SDP ovih dana radi od ovoga spektakl ja zaista ne znam – istaknuo je gradonačelnik Neferović.

Dom u Golobrdcima izgrađen je 1982. godine i osim legalizacije ovo je prvo veće ulaganje.- Osmijeh na licu govori sve, dom je završen i vrlo smo zadovoljni. Imamo najljepši dom i najljepšu kapelicu, selo je idealno, mi smo kao mali Pariz. Želja nam je da se u budućnosti asfaltira 1,6 kilometara duga cesta do Požege i poljski putevi u selu - rekao je Franjo Lalić, predsjednik MO.Kata Supan, HDZ-ova kandidatkinja na izborima za MO istaknula je kako je već nekoliko godina ukazivala na to da je potrebno urediti dom te zahvalila gradonačelniku što je to prepoznao i sa svojim suradnicima i omogućio.- Budimo iskreni, treba popraviti parkiralište i okoliš oko ovog doma, idemo korak po korak i sve će se napraviti. Obveza svake gradske vlasti je da napravi najviše što može za svoje građane, od infrastrukture do uvjeta za bolju kvalitetu života. Za mene je to svetinja toga ću se držati i ne gledam gdje je na vlasti MO SDP, a gdje HDZ - zaključio je gradonačelnik Neferović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?