Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Park prirode Papuk predstavljen u Zagrebu

Park prirode Papuk predstavljen u Zagrebu

Svih osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode nalazi se na zajedničkom web portalu www.parkovihrvatske.hr.

Autor: PP Papuk
Fotografija: PP Papuk
Datum:
Broj pregleda: 2727

U sklopu PARCS projekta kojeg provode Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Republici Hrvatskoj sredstvima darovnice Globalnog fonda za okoliš (GEF) izrađen je zajednički web portal svih nacionalnih parkova i parkova prirode.

Svih osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode nalazi se na zajedničkom web portalu www.parkovihrvatske.hr. Portal je nastavak aktivnosti povećanja prepoznatljivosti naših parkova, koje su započete stvaranjem jedinstvenog vizualnog identiteta i zajedničkog brenda „Parkovi Hrvatske“.

Po prvi puta svi građani i turisti na jednom mjestu mogu pronaći sve informacije i zanimljivosti o našim parkovima, i to na 4 jezika - hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom.

- Promocija novog web portala i parkova održana je u subotu, 19. ožujka, od 11 do 15 sati na Zrinjevcu u Zagrebu gdje se posjetiteljima predstavilo svih 19 nacionalnih parkova i parkova prirode na svojim štandovima, a posjetitelji su osim upoznavanja s novim web portalom, mogli saznati sve o programima i atrakcijama u parkovima, te sudjelovati u kvizu znanja. Novi će internetski portal zasigurno doprinijeti turističkoj promidžbi svih parkova pa tako i Parka prirode Papuka. Posjetitelji, kako domaći tako i strani, iskazali su veliki interes za naš park, prikupljali su informacije te iskazali želju doći i posjetiti Papuk – izjavila je ravnateljica Kristina Kožić.

U Zagrebu je 18.-20. ožujka 2016. održan i međunarodni turistički sajam Place2go na kojem su „Parkovi Hrvatske“ predstavljeni na  zajedničkom štandu.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?