Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Otvoreno novo dječje igralište u Buku

Udruga "Radost" Pleternica

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 1641

Gradonačelnica Grada Pleternice Antonija Jozić zajedno s najmlađim stanovnicima Buka i članovima Udruge "Radost" otvorila je novo dječje igralište u Buku. Udruga "Radost" Pleternica osigurala je sredstva za izgradnju u iznosu od 25 tisuća kuna.



- Do sada smo napravili pet igrališta, u Gradcu, Blackom, Sulkovcima, Frkljevcima i Kadanovcima. Danas otvaramo igralište u Buku, vrijednost ovog projekta je oko 25 tisuća kuna, sredstava je osigurala Udruga "Radost" sa svojim partnerima, prostor škola u Buku, a mještani su volonterski odradili sve potrebne radove kako bi djeca imala novo i lijepo uređeno igralište – rekao je Darinko Soldo, predsjednik Udruge "Radost" Pleternica.



Udruga "Radost" i u budućnosti će nastaviti raditi na novim projektima, do lipnja u suradnji s Udrugom slijepih Grada Pleternice i Vesela bi trebala dobiti novo dječje igralište za koje je 17 tisuća kuna osigurala INA.



- Povezali smo se s Udrugom Radost, Gradom Pleternicom kako bi zajedno aplicirali za sredstva iz europskih fondova. Udruga slijepih uključila se u projekt gradnje dječjeg igrališta u Veseloj, cilj suradnje posebno s Udrugom Radost je integracija naših članova u društvo i da pokažemo kako možemo dati svoj doprinos zajednici. Radovi u Veseloj započeti će u travnju, a do lipnja bi sve trebalo biti gotovo – rekao je Marinko Zeljko, zamjenik predsjednika Udruge slijepih Grada Pleternice.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?