Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

46. Dani Glazbene škole Požega

46. Dani Glazbene škole Požega

Bogat program ispunjen brojnim koncertima i izložbama.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 1478

Od 7. do 11. ožujka Glazbena škola Požega bogatim programom obilježit će 46. Dane škole. Izložba "Požeški glazbenici" i "Požega u fotografiji", bit će uvod u bogat koncertni tjedan, a bit će otvorena u ponedjeljak, 7. ožujka u 19 sati u knjižnici i predvorju škole. Istoga dana u 19.30 sati u koncertnoj dvorani, koncert će održati profesori škole.

Dva koncerta učenika solista i komornih sastava na rasporedu su 8. i 9. ožujka u 19.30 sati, a u četvrtak 10. ožujka u isto vrijeme su koncerti predškolskog, malog, srednjeg i velikog zbora, mlađeg tamburaškog orkestra i harmonikaškog orkestra. U petak 11. ožujka završni je koncert gdje će u 19.30 sati nastupiti mješoviti zbor, tamburaški i puhački orkestar Glazbene škole Požega i gostujući solisti i mješoviti orkestar Glazbene škole Zlatka Balokovića iz Zagreba.

00:36 Veljko Valentin škorvaga

najavio je Veljko Valentin Škorvaga, ravnatelj Glazbene škole Požega. Već sutra Požežani će moći uživati u koncertu čuvenog gitariste, Dubrovčanina i požeškog zeta Maroja Brčića, profesora na Umjetničkoj akademiji u Splitu koji će nastupiti u 19.30 sati u koncertnoj dvorani, a u petak 4. ožujka gostuje simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga RH kojim će po privi put dirigirati Ivan Kšenek, koji završava specijalizirani studij dirigiranja u Nizozemskoj, a bivši je učenik Glazbene škole Požega i jedan od prvih profesora Srednje glazbene škole 1999. godine. On gradi karijeru dirigenta a ovaj koncert bit će mu prvijenac u Požegi.

Ulaz na sva događanja je besplatan.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?