Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Josip Budimir - "Dug prema dobavljačima iznosio je 4,5 milijuna kuna, uspjeli smo ga smanjiti na 1,5 milijuna i sada to želimo riješiti i krenuti od nule"

Josip Budimir - "Dug prema dobavljačima iznosio je 4,5 milijuna kuna, uspjeli smo ga smanjiti na 1,5 milijuna i sada to želimo riješiti i krenuti od nule"

Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o kratkoročnom zaduživanju Grada Kutjeva

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 1515

Predsjednica gradskog vijeća grada Kutjeva Josipa Miličević, v.r. sazvala je 12. Sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutjeva koja će se održati u ponedjeljak 1. veljače i na kojoj će se naći samo jedna točka dnevnog reda, Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o kratkoročnom zaduživanju Grada Kutjeva.- Na sjednici u ponedjeljak raspravljat ćemo o kratkoročnom zaduženju grada Kutjeva za 1,5 milijuna kuna kako bi zatvorili sva dugovanja prema dobavljačima. U ukupnom dugu Grada koji smo zatekli od 7 milijuna kuna, dug prema dobavljačima iznosio je 4,5 milijuna kuna, uspjeli smo ga smanjiti na 1,5 milijuna i sada to želimo riješiti i krenuti od nule kako bi mogli normalno poslovati i vratiti povjerenje tvrtki i dobavljača, kako se ne bi događale situacije da neki računi budu neplaćeni i po nekoliko godina. Za kredit imamo zatvorenu financijsku konstrukciju od naših prihoda tako da nema bojazni da neće biti vraćen – rekao nam je Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva.

                                                                                                                     

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?