Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Za stipendije studentima i darovitim učenicima u 2016. izdvojit će se oko 300 tisuća kuna

S novim stipendistima, Grad Požega će u 2016. godini stipendirati najmanje 32 studenta i 5 darovitih učenika

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1439

Trinaest novih stipendista, osam redovnih i pet izvanrednih, potpisalo je danas ugovore o stipendiji Grada Požege. Novčanu potporu će dobiti i troje darovitih redovnih te jedna izvanredna srednjoškolska učenica.

„Izuzetno mi je drago da ćemo s 850 kuna pomagati trinaest novih stipendista. Bez obzira na pomoć bližnjih, siguran sam da vam uvijek dobro dođe koja kuna“, rekao je gradonačelnik novim stipendistima.

Ugovore su danas potpisali studenti Kristina Darmopil, Leonardo Marković, Damjan Batinović, Lorena Mandić, Sanja Janeš, Kata Darmopil, Hana Hiršman, Matea Tomašević, Kristina Peić, Ilinka Filipović, Ivona Mandić, Doris Jurković i Lucija Lojber te darovite učenice Klara Petošić, Ines Herceg, Maja Begić i Kristina Ćukac.

Tijekom proteklog perioda neki od stipendista su dobili priliku odraditi vježbenički staž u gradskoj upravi, gdje u budućnosti očekuje i ove stipendiste.

00:30 Vedran Neferović

rekao je gradonačelnik te zaželio studentima puno uspjeha, uz nadu da će se po okončanju studija ipak vratiti u Požegu. Uz gradonačelnika, potpisivanju ugovora bio je nazočan i predsjednik Povjerenstva za dodjelu stipendija Slaven Paponja.

S novim stipendistima, Grad Požega će u 2016. godini stipendirati najmanje 32 studenta i 5 darovitih učenika, za što je u proračunu osigurano 300 tisuća kuna.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?