Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Mladi župe sv. Terezije Avilske pozivaju na duhovni koncert "Božić u nama"

Mladi župe sv. Terezije Avilske pozivaju na duhovni koncert "Božić u nama"

Koncert će se održati sutra u 19,30 sati u dvorani sv. Terezije Avilske.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: VIS RIsus
Datum:
Broj pregleda: 1440

Mladi župe sv. Terezije Avilske i ove godine organiziraju duhovni humanitarni koncert "Božić u nama"
Ove godine održat će ga u novoobnovljenoj dvorani sv. Terezije u Požegi, a nastupaju: mladi župe Sv. Terezije Avilske - RIsus, zbor mladih župe Sv. Leopolda Mandića - Križari, zbor mladih "Vita nova" župe Uznesenja BDM - Pakrac, Braća Kovačević, župni oktet Sv. Terezije Avilske i gošće, Bruna Oberan, Sanela Kovačević i dr.

Koncert je njihov poklon cijelom gradu, kojim žele pokazati kako oni istinski žive vjeru te će mladenačkim duhom razveseliti sve sugrađane i goste koji će doći. Izvest će božićne i adventske pjesme u nešto drugačijim aranžmanima, a koncert će imati i humanitarni karakter jer će se prikupljati dobrotvorni prilozi kojima će jednoj obitelji pomoći da što potpunije i sretnije proslavi Božić. 

- Koncert Božić u nama poziva nas da u sebi otkrijemo Isusa i da se On rodi u svima nama, a ne samo u jaslicama. I ove godine pokušat ćemo naglasiti upravo to kao bit Božića, jer Božić nisu ni zabave, ni pokloni nego slavlje rođenja Isusova. Pozivam sugrađane našeg divnog grada da dođu na koncert te se svi zajedno uz pjesmu pripremimo za proslavu rođenja Gospodina našega Isusa Krista. Posebno se zahvaljujem svim sponzorima i dobrotvorima koji su velikodušno pridonijeli organizaciji i ostvarenju još jednoga ''Božića u nama'' - rekao je  Ivica Rajkovača, voditelj VIS-a RIsus. Koncert će se održati sutra u 19,30 u dvorani sv. Terezije Avilske.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?