Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Čovjek je biće u koje je upisana želja za pobjedom, što se  snažno očituje u sportskim natjecanjima

Čovjek je biće u koje je upisana želja za pobjedom, što se snažno očituje u sportskim natjecanjima

Katolička malonogometna liga

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Požeška biskupija
Datum:
Broj pregleda: 1118

U organizaciji katehetskog ureda Požeške biskupije, jučer  je započela Katolička malonogometna liga.  U ligi će se natjecati trinaest župa Požeške biskupije. Biskup je pozdravio mlade sportaše i poručio - Čovjek je biće u koje je upisana želja za pobjedom, što se  snažno očituje u sportskim natjecanjima. To nam svjedoči da nas Bog nije stvorio za gubitništvo nego za pobjedu. Sport je dobra prilika za vježbanje poniznosti i pobjeđivanje vlastite sebičnosti i bahatosti.
Na kraju je biskup istaknuo kako je od  velike važnosti  u  sportska natjecanja unijeti dobrotu, plemenitost, poštovanje jednih prema drugima te da ona ne budu popraćena vulgarnostima i psovkama.

U ligi će se natjecati župe Bokšić, Brodski Stupnik, Dežanovac, Đulovac, Kuzmica, Lukač, Pleternica, Skenderovci, Velika, Vetovo, požeške župe sv. Terezije Avilske i sv. Leopolda Mandića te Kolegiji Požeške biskupije.

Biskup je blagoslovio sve nazočne natjecatelje i organizatore te im uručio nogometnu loptu s kojom je otvorena prva malonogometna ligaška utakmica na sportsko-rekreacijskom centru Požega.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?