Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Tim Kremič (27) – vlasnik najveće nautičke škole u Sloveniji i Hrvatskoj predaje na požeškom Veleučilištu

Gosti požeškog Veleučilišta su ovih dana i članovi konzorcija poljoprivrednih fakulteta i instituta iz okolice francuskog Toulou

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1597

Požeško Veleučilište po prvi puta u sklopu Erasmus+ programa ima gostujućeg predavača iz realnog sektora. Cijeli tjedan studentima treće godine Stručnog studija Trgovina svoja iskustva kroz predavanja iz poduzetništva držao je mladi, ali vrlo uspješni poduzetnik Tim Kremič iz Slovenije.

On je sa studentima razvijao poduzetničke ideje i nalazio rješenja kako ih implementirati, a danas je održao predavanje o modernom Business modelu Canvas.

Ovaj 27-godišnjak vlasnik je najveće nautičke školu u Sloveniji na petnaest lokacija. Prije dvije godine proširio je poslovanje na Hrvatsku, te danas u 14 gradova provode tečajeve za voditelje brodica. Osim toga, Kremič je suvlasnik škole strane jezika u Ljubljani.

00:43 Tim Kremič

Gosti požeškog Veleučilišta su ovih dana i članovi konzorcija poljoprivrednih fakulteta i instituta iz okolice francuskog Toulousea, koji su došli unaprijediti suradnju u procesu organizacije i provođenja stručne prakse s poljoprivrednim poduzećima i trgovinama. Gosti su posjetili Alles, a danas poslijepodne obići će i vinariju Krauthaker.

Na Veleučilištu je u tijeku natječaj za Erasmus+ program, u kojemu je niz aktivnosti za studente i osoblje.

00:30 Barbara Pisker

rekla je dr.sc. Barbara Pisker, koordinatorica Erasmus+ programa požeškog Veleučilišta. Trenutno je u Poljskoj jedna studentica Veleučilišta, koja je na mobilnosti u okviru stručne prakse, gdje ostaje do sredine ožujka sljedeće godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?