Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] U Parku prirode Papuk održan V. Kamp rendžera

U Parku prirode Papuk održan je V. Kamp rendžera, na kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola iz Orahovice, Čačinaca, Kaptola

Autor: PP Papuk
Fotografija: PP Papuk
Datum:
Broj pregleda: 2650

U Parku prirode Papuk održan je V. Kamp rendžera, na kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola iz Orahovice, Čačinaca, Kaptola, Kutjeva, Velike i Voćina.

Oni su kroz radionice i terenski obilazak dobili priliku pobliže se upoznati sa zaštićenim prostorom, načinom na koji Park funkcionira i posebno poslovima i zadacima čuvara prirode. Polaznici kampa sudjelovali su u tri rendžerske ophodnje kojima su prošli obuku orijentacije u prostoru, a posjetili su i neke od najatraktivnijih lokacija u Parku.

Po završetku terenskog obilaska učenici su se okušali i u vožnji kanuima po jankovačkim jezerima.

Glavni cilj Kampa rendžera je okupljanje djece iz različitih osnovnih škola na jednom mjestu te njihovo upoznavanje i druženje u zajedničkom zaštićenom području koje će, kroz svoj život, čuvati i štiti baš kao i rendžeri, tj. čuvari prirode Parka prirode Papuk.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?