Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Županija će za stipendiranje studenata osigurati 420 tisuća kuna

Županija će za stipendiranje studenata osigurati 420 tisuća kuna

Natječaj će biti objavljen već danas na web stranicama gradova, općina i županije.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 1174

Požeško-slavonska županija osigurat će 420 tisuća kuna za stipendiranje studenata. Sredstva su na razini prošle godine kada je stipendiju u iznosu od 600 kuna dobilo 69 studenata. Župan Alojz Tomašević nada se kako će sljedeće godine ta sredstva biti i veća.00:36 Alojz Tomašević

Rekao je župan Tomašević. Natječaj će biti objavljen već danas na web stranicama gradova, općina i županije i bit će otvoren dva tjedna. Tekst natječaja nije promijenjen u odnosu na prošli, kaže dr. sc. Vesna Vlašić, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti.00:19 Vesna Vlašić

300 tisuća kuna bit će izdvojeno iz županijskog proračuna za program u kulturi, dok je 175 tisuća kuna i ovaj put planirano za program predškolskog odgoja, koji se provodi u dječjim vrtićima i osnovnim školama na području županije.

00:15 Vesna Vlašić

rekla je pročelnica Vlašić. Natječaji vezani uz kulturu i rad udruga bit će objavljeni do kraja ovog tjedna, pa iz Županije pozivaju sve zainteresirane da se prijave.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?