Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Hrvatskoj ne trebaju nova obećanja, potrebno nam je djelovanje!

Domoljubna koalicija u Požegi održala predizborni skup

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 2388

Nakon jučerašnjeg velebnog predizbornog skupa u Osijeku, Domoljubna koalicija predvođena predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom danas je u Požegi u pobjedničkom ozračju - s više od 3 tisuće nazočnih članova i simpatizera - održala još jedan predizborni skup.

Predizbornom skupu prisustvovali su  svi kandidati s liste Domoljubne koalicije za petu izbornu jedinicu - Božo Galić, Pero Ćosić, Franjo Lucić, Tomislav Čuljak, Danijel Marušić, Marija Budimir, Pero Ćorić, Stevo Culej, Alojz Tomašević, Davor Vlaović, Davor Miličević, Ljubica Maksimčuk, Stipo Lemešić i Antonija Jozić.

Svim nazočnima obratio se Franjo Lucić:

 - Ova puna dvorana pokazatelj je koliko želimo izbore, da dokažemo kako je HDZ budući pobjednik i kako u kontinuitetu pobjeđuje. Mi smo stranka koja iza sebe ima fantastične rezultate, pri obilasku naših ogranaka u svakom čovjeku vidio sam želju za budućom boljom Hrvatskom. Program HDZ-a  je program budućnosti, najbolji program koji je HDZ do sada imao i siguran sam u gospodarski razvoj. Naša Slavonija je opustošena, prije svega zbog nesposobne Vlade koja u protekle četiri godine ništa nije pružila Slavoniji, obezvrijedili su našeg seljaka na svakom koraku, dosta takvoj politici koja Slavoniju ugnjetava.

Božo Galić, nositelj liste za petu izbornu jedinicu, u svom govoru je naglasio.

 – Preživjeli smo pokore i sve nepogode, preživjet ćemo i ovu izbjegličku krizu. Ali vjerujte, još četiri godine ove Vlade Slavonija ne bi preživjela, nemojmo to dopustiti. Diljem naše Slavonije postoje ljudi, iskustvo, znanje, volja , mladost i želja za boljom Hrvatskom i zbog toga mi možemo, hoćemo  i moramo pobijediti i provesti naš program zbog budućnosti naše djece.

U svom govoru, predsjednik stranke Tomislav Karamarko istaknuo je da je Hrvatskoj potrebna prava promjena - nova politika i novo vodstvo.

-Imali smo četiri godine obećanja i četiri godine propadanja, kazao je Karamarko. Hrvatskoj ne trebaju nova obećanja, potrebno nam je djelovanje! Potrebno nam je vodstvo koje će donijeti stvarne promjene! – naglasio je Tomislav Karamarko.

Predsjednik Karamarko se, također, osvrnuo na propalu politiku Milanovićeve Vlade.

- Milanovićeva politika je propala. Gospodarstvo je u kaosu, izgubili smo 100 tisuća radnih mjesta, građani su bespomoćni i mladi ljudi zbog toga ispaštaju, a svjedoci smo šokantne nezaposlenosti. Vodstvo HDZ-a vjeruje u ovu zemlju i naše ljude. Vjeruju da sutra može biti bolje. Ali to neće donijeti pusta obećanja, nego samo rad. Moramo oporaviti naše gospodarstvo. Potrebno nam je otvaranje novih radnih mjesta, potrebno nam je zajedništvo. To je bit ove kampanje, to je ono što sam radio svoj cijeli život. Radimo zajedno sljedeća dva tjedna kako bismo izabrali promjenu koju Hrvatska treba i zaslužuje, rekao je Tomislav Karamarko ispraćen gromoglasnim pljeskom prepune dvorane u Požegi.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?