Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

SDP: Drvni materijal iz parka odvezen je bez popratne dokumentacije, policija izvijestila DORH

SDP: Drvni materijal iz parka odvezen je bez popratne dokumentacije, policija izvijestila DORH

Odvezeno je oko sto kubičnih metara drveta, a cijena ogrjevnog drveta je 164 kn/m3

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1550

Na današnjoj konferenciji za medije u požeškom SDP-u Vicko Njavro, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskih šuma i predsjednik Revizorskog odbora Hrvatskih šuma Zagreb, izjavio je kako su od milijarde kune duga koje je zatekla aktualna Vlada početkom 2012., do danas vratili sva dugovanja, financijsko poslovanje je stabilno, plaće su veće od prosjeka, a uskoro sele i u vlastite prostore te neće plaćati skupi najam.

Dražen Dumančić je kao upravitelj predočio poslovanje Uprave šume Požega od 1998. do 2014. godine. Je li poslovanje Uprave hrvatskih šuma bolje za vrijeme HDZ-a ili SDP-a, pokušajte shvatiti:

00:32 Dražen Dumančić

Vicko Njavro vratio se ponovno na temu topola iz požeškog parka, te tvrdi da je policija pronašla drvni materijal u Industrijskoj zoni.

00:37 Vicko Njavro

S obzirom na to da je cijena kubika ogrjevnog drveta 164 kn po kubičnom metru, vrijednost korisne drvne mase je oko 15 tisuća kuna.

Glasnogovornica Policijske uprave Ivana Radić potvrdila je da je policija radila određene provjere oko drvne mase i o tome su izvijestili Državno odvjetništvo.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?