Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

SDP optužio gradonačelnika Neferovića da dijeli djecu i roditelje

SDP optužio gradonačelnika Neferovića da dijeli djecu i roditelje

Vijećnica Puač poručila vijećniku Balogu da se smijala na njegove gluposti

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1694

„Gradonačelnik Neferović podijelio je roditelje i djecu“, rekla je danas Marica Šutalo Maksimović članica požeškog SDP-a. Zasmetalo ju je što Grad Požega nije financijski sudjelovao u organiziranju 18. međunarodnog judo turnira u Požegi.

„Gradski oci odlučili su da njihovo neslaganje s trenerom oko dvorane podjeli roditelje i djecu. Licemjerno se jedan dan okružimo djecom i naslikavamo (otvorenje Dječjeg tjedna), a dva dana prije toga nije nas uopće briga kako će roditelji i djeca podnijeti teret jednog turnira sa zavidnim brojem sudionika, svalivši teret na roditelje, koji su nesebično uložili enorman trud i energiju kako bi se njihova djeca pokazala kao vrsni domaćini“, rekla je Maksimović.

00:31 Marica Šutalo Maksimović

„Budimo sretni što u našem gradu imamo roditelje koji svoju djecu usmjeravaju da vole sport i tako svoje slobodno vrijeme koriste odlazeći na treninge i natjecanja, a ne da krenu putovima raznih poroka bilo alkohola ili droge“, rekla je Šutalo Maksimović.

Gradska vijećnica Tamara Puač se osvrnula na posljednju sjednicu Gradskog vijeća. Tvrdi da je vijećnik Balog govorio o podnošenju kaznenih prijava zbog bespravne gradnje, što ju je ostavilo zatečenu.

Odaslala je upite u Državno odvjetništvo i u Ministarstvo unutarnjih poslova, gdje nemaju zaprimljene kaznene prijave zbog bespravne gradnje parkirališta. „Samo mi nije jasno koja je ptičica to prodala vijećniku Balogu da tako nesmotreno obmanjuje vijećnike i svekoliku javnost“, rekla je Puač.

Zamjerila je i predsjedniku Gradskog vijeća Nini Smolčiću što nije prekinuo vijećnika Baloga i opomenuo ga „dok joj se usred gradonačelnikovog odgovora povišenim tonom obraćao jer se nasmijala“.

„Ja sam se smijala Vašoj izrečenoj gluposti, jer je pitanje o podnošenju kaznenih prijava bilo postavljeno s ciljem obmane svih prisutnih. Kuloarske priče se ne iznose na vijeću, jer tada bi možda i mi trebali reagirati na kuloarske priče, koje Vi plasirate, oko toga kako Vi zamjenjujete ravnateljicu Gradskog kazališta, gđu. Neferović, u vrijeme njezinog odsustva“, poručila je Balogu vijećnica Puač.  

00:23 Tamara Puač

rekla je Tamara Puač, uz očekivanja da se o tome očituje gradonačelnik Vedran Neferović

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?