Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Jakšićki osmaši se sretno vratili: Kad smo otišli u subotu s pljuskom i sam nebo je plakalo od sreće"

Jakšićki osmaši se sretno vratili: Kad smo otišli u subotu s pljuskom i sam nebo je plakalo od sreće"

Ekskurzija za pamćenje

Autor: Aleksandar Grlić
Fotografija: OŠ "Mladost" Jakšić
Datum:
Broj pregleda: 2485

"Bilo nam je jako lijepo. Puno toga smo naučili i vidjeli. Bili su svi jako sretni i veseli...", rekla nam je Marijana Benić, razrednica 8.a razreda Osnovne škole Mladost iz Jakšića. Jašićki osmaši su se vratili s velikim osmjehom na licu s ekskurzije koje ne bi bilo da se cijela Požeština nije digla na noge. Obećali su nam još puno fotografija, ali još su puni dojmova i biraju slike.

- Imali smo sreću što je bilo jako lijepo vrijeme sva tri dana. Kad smo u subotu otišli s pljuskom, rekli smo da nebo plače od sreće što idemo. Tamo se razvedrilo i prvi dan smo šetali po Rijeci i Opatiji. Navečer su se već kupali u Omišlju, a iduća tri odana je bilo sunčano i toplo - ispričala nam je razrednica Benić

- Obišli smo sve što smo planirali i željeli vidjeti. Imali smo jako dobrog pratitelja koji nas je puno toga naučio. Dao nam je puno dobrih informacija. Imali smo i dobrog vozača, baš smo bile sretne. Djeca su

bila vrlo kulturna i nismo s njima imali nikakvih problema - dodala je razrednica.

- Dvije tisuće koje su nedostajale će uplatiti Općina. Prikupili smo sav novac i naravno da sam bio zadovoljan kad su djeca otišla. Uspjeli smo napraviti ono to smo željeli cijelog ljeta. Koliko čujem ekskurzija je bila super i svu su super zadovoljni. Djeca su bila jako obazriva. Vjerojatno je to sve utjecalo na njih tako da su se jako lijep ponašali. Svi možemo biti zadovoljni na kraju, a posebno djeca koja su doživjela ekskurziju koju će pamtiti cijeli život. Hvala svim dobrim ljudima i vama na medijskoj podršci. Nadam se da ovakvih situacija neće biti opet u budućnosti- rekao nam je ravnatelj OŠ Mladost Boško Obradović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?