Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Rajsavčanka preminula u naletu autobusa ispred svoje kuće

Tragedija u Rajsavcu

Autor: Aleksandar Grlić
Fotografija: Aleksandar Grlić
Datum:
Broj pregleda: 5780

Dodano u 9:56: "Mogu vam reći samo da je gospođa umrla nedugo nakon prijema u jedinicu intenzivnog liječenja. S obzirom na to da se radi o smrtnom slučaju dalje morate komunicirati s policijom", izjavio nam je ravnatelj požeške bolnice Željko Glavić. Obitelji preminule prenosimo iskrene izraze sućuti.

Na 60-godišnju Rajsavčanku je jutros oko 5:15 naletio autobus dok je izlazila na biciklu iz svojeg dvorišta. Prema izjavama svjedoka žena je odvežena u bolnicu bez svijesti. Policijski očevid je u tijeku, a promet se na ulasku u Rajsavac sa strane Jakšića odvija usporeno.Nesreća se dogodila kada je na samom ulasku u selo autobus na redovnoj liniji za Osijek naletio na ženu koja je odbačena letjela možda i 10 metara da bi sletila ispred ulaza svojeg dvorišta . Neslužbeno doznajemo da nesretna biciklistica u "šok sobi" u požeškoj bolnici.
- Bila je sva u crnom na cesti. Izlazila je na cestu ispred svoje kuće. Vjerojatno nije gledala, uglavnom se odjednom pojavila ispred autobusa. Vozili smo se prema Osijeku - rekao nam je jedan od svjedoka.- Susjeda je išla brati duhan kad ju je udario autobus. Vidjeli smo strku tek kada ju je odvezla hitna pomoć. Negdje u šest sati je svirala hitna pomoć, ako ne već i prije. Bože dragi, unuka im je nastradala nedavno kod Alilovaca, a od njezine šogorice snaha je nastradala prije par godina u Tekiću. netko stvarno nema sreće - rekla nam je susjeda nastradale žene.- Autobus je naletio na nju kod one strelice, odbacio ju je kroz do mog ulaza, onako odbačena je udarila moju tablu s natpisom "Prodajem med". Pogledajte koliko je letjela. Sigurno smo pet puta zvali hitnu pomoć: "Gdje ste, Hoćete li krenuti?". Pola sata je bila bez svijesti i krvava po licu. Zvali smo je po imenu. Ona nije reagirala. Hitna je za p... Odmah sam im to rekao. Samo su šutjeli - rekao nam je šogor nastradale koji je meo ostatke stakla ispred svoje kuće dok je sve promatrao zabrinuti suprug nastradale.Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?