Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

„Zbog najave orkanskog nevremena, Aurea fest u petak i subotu s trga selimo u dvoranu“

„Zbog najave orkanskog nevremena, Aurea fest u petak i subotu s trga selimo u dvoranu“

Za ulazak će biti potrebne besplatne ulaznice, pogledajte gdje ih možete preuzeti

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2405

„Zbog najavljenog subotnjeg orkanskog nevremena, prisiljeni smo Aurea fest popularne glazbe i Aurea fest tamburaške glazbe Zlatne žice Slavonije preseliti u sportsku dvoranu Tomislav Pirc“, rekao je danas direktor Aurea festa Veljko Valentin Škorvaga.

Razmotrili su varijante da festival barem sutra ostane na trgu, da se oprema u dvoranu premjesti u subotu, no HTV to ne može kvalitetno odraditi u svega nekoliko sati.

Zbog limita dvorane, za ulazak na Aurea fest u petak i subotu bit će potrebne besplatne ulaznice. One će biti podijeljene danas u Turističkoj zajednici Grada Požege u Kanižlićevoj ulici do 15 sati, večeras za vrijeme Aurea festa plesa i koncerta Ivana Zaka te u šetališnoj zoni od 17 sati. Kapacitet je 1600 ljudi, a da bi spriječili manipulacije jedna osobe može preuzeti dvije ulaznice.

00:40 Veljko Valentin Škorvaga

Pozornica na Trgu sv. Trojstva će nakon večerašnjeg koncerta biti uklonjena, a Aurea fest povijesnih postrojbi održat će se u subotu od 18 sati u šetališnoj zoni.

Ostale manifestacije poput svakodnevnih uličnih festivala, Aurea fest polumaratona i sutrašnje Fišijade u parku kraj Orljave održat će se prema planu.

Direktorica TZ Silvija Podoljak pozvala je na večerašnji Aurea fest plesa od 20 sati, koncert Ivana Zaka i Mejaša od 21 i 30 te Aurea fest DJ-a i MC-a od ponoći u diskoteci Platinum.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?