Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Požeški gradonačelnik: "Ulice Kralja Krešimira i Ante Starčevića trebaju kompletnu rekonstrukciju"

Novi nogostup u Zelenoj ulici i Ulici fra Grge Martića

Autor: Aleksandar Grlić
Fotografija: Aleksandar Grlić
Datum:
Broj pregleda: 1520

Požeški gradonačelnik Vedran Neferović je sa svojim zamjenicima  Marijom Pilonom i Darkom Puljašićem danas posjetio Ulicu fra Grge Martića i Zelenu ulicu u kojima  je završen novi nogostup u dužini 383 metra.

- Vrijednost radova je 230.000 kuna s PDV-om. Na području ovog mjesnog odbora ostaje nam još jedan odvojaka u Ulici Pavla Radića ispred obiteljskih kuća koji je u lošem stanju. To ćemo raditi iduće godine. Po pitanju ovogodišnjih ulaganja na ovom dijelu grada smo s time završili - izjavio je Neferović

Gradonačelnik nam je potom najavio kako će idući tjedan obavijestiti javnost o radovima u suradnji s Tekijom i radovima na području mjesnog odbora Ugarci. Uspjeli smo ipak saznati još nešto o planovima za iduću godinu.

- Kad su u pitanju nogostupi, plan je za ovu godinu završen. Za iduću godinu imamo puno ideja što raditi. Nemamo problema samo s nogostupima, imamo mnogo prometnica u gradskim ulicama koje traže kompletnu rekonstrukciju. Na ovom dijelu grada su to sigurno ulice Kralja Krešimira i Ante Starčevića. To su dvije ulice koje trebaju kompletnu rekonstrukciju - dodao je požeški gradonačelnik.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?