Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

(VIDEO) PUME su ljute - "Pogledajte kako izgleda okoliš sjenice nakon 'druženja' mladih generacija!"

(VIDEO) PUME su ljute - "Pogledajte kako izgleda okoliš sjenice nakon 'druženja' mladih generacija!"

Novi vandalizam na Sajmištu

Autor: Aleksandar Grlić
Fotografija: PUMA video
Datum:
Broj pregleda: 1854

"Pogledajte kako izgleda okoliš sjenice nakon "druženja" mladih generacija! Ovako mladi danas cijene nečiji trud i rad", napisala je Požeška udruga mladih na svom Facebook statusu koji dolazi  s videom vandalizma koji se događa po tko zna koji put  na požeškom Sajmištu.

Pogledajte kako izgleda okoliš sjenice nakon "druženja" mladih generacija! Ovako mladi danas cijene nečiji trud i rad. Inače, sutra će biti točno godinu dana od betoniranja temelja naše sjenice!

Posted by PUMA - Požeška udruga mladih aktivista on Wednesday, 26 August 2015


- Stvarno smo se potrudili da se uredi sjenica i napravi neki sadržaj na Sajmištu gdje ih inače nema. Što se tiče toga, ljute nas jako takve stvari. Ne znam koji je to put i što je u glavama tih mladih ljudi i koji je smisao svega toga - pita  je Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih PUMA.

- Nebrojeno puta su nam napravili vandalizam. Koliko god je puta bilo tako, mi smo počistili poslije toga. Uvijek je to ista ekipa. Neću ih spominjati ni optuživati. Za to postoje nadležna tijela - dodao je Crnjac.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?