Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Treći viteški turnir na Jankovcu - manifestacija koju posjećuje 3000 ljudi

Treći viteški turnir na Jankovcu - manifestacija koju posjećuje 3000 ljudi

5. i 6. rujna 2015. uz nastup deset viteških udruga iz Hrvatske te goste iz inozemstva.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: JU Park prirode Papuk
Datum:
Broj pregleda: 1462

3. srednjovjekovni viteški turnir na Jankovcu – u prostoru Park šume Jankovac održat će se 5. i 6. rujna 2015. uz nastup deset viteških udruga iz Hrvatske te goste iz inozemstva. Riječ je o manifestaciji koju posjećuje 3000 ljudi i jedinstvena je u Slavoniji.

Posjetitelji će tako i ove godine dva dana moći uživati u sajmu starih obrta, brojnim radionicama, streličarskom turniru, borbi mačevima, dnevnoj opsadi grada Klaka, kao i u noćnoj opsadi staroga grada uz gađanje vatrenim strijelama i kuglama.

Uz viteški turnir koji će se održati prema poznatom protokolu, ovogodišnji sadržaji, najavljeno je, neće se zadržavati samo u bližoj okolici planinarskog doma već će biti rašireni po cijeloj Park šumi Jankovac.

Turnir organiziraju Park prirode Papuk u suradnji s Udrugom Reda vitezova Ružice grada, Općinom Čačinci, TZO Čačinci i Šumarijom Čačinci.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?