Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Presretni smo, cijev je postavljena dan nakon članka"

"Presretni smo, cijev je postavljena dan nakon članka"

Brza reakcija

Autor: Aleksandar Grlić
Fotografija: Aleksandar Grlić
Datum:
Broj pregleda: 1555

"Drugi dan, odmah nakon vašeg članka su nam došli bager i kamion. Došao sam tu i vidio da dečki rade. Donio samim soka, popričali smo, oni su odradili svoj posao i svaka im čast. Hvala im lijepo za ovo što su napravili", pohvalio nam je  predsjednik mjesnog odbora Drškovci Željko Begović, brzu reakciju požeške Elektre nakon članka o nedovršenom poslu kod trafostanice u prigradskom naselju Požege.

Veća cijev nužna za zaštitu od poplava je postavljena a preko nje je napravljen mali mostić, hrpa zemlje više nema. Sad treba samo urediti kanal, što je posao Hrvatskih voda.

- Danas sam bio s gospodinom iz Hrvatskih voda i njihovim direktorom. Zamolio sam ih da se nađe malo novca da se kanal završi. Inače će ovo sve biti začepljeno i bit će opet poplava kao i prije. Presretni smo što se ipak nešto pokrenulo. Svaka čast ljudima došli su odmah i napravili posao. Zadovoljan sam, očistili su i one hrpe krša. Tako bi se to trebalo odrađivati - dodaje Željko Begović.- Prezadovoljan sam, sve što je predsjednik mjesnog odbora zamislio, to se i ostvarilo. Više nema ikakvih problema i idemo dalje raditi svoj posao - rekao nam je Ivica Petričević, susjed koji opet može koristiti most kao prečac do svog posjeda. Nije mogao sakriti osmijeh.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?