Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Župan Tomašević donio odluku o zabrani paljenja vatre na otvorenom

Župan Tomašević donio odluku o zabrani paljenja vatre na otvorenom

Župan je odluku donio zbog dugotrajnih nepovoljnih klimatskim i hidroloških prilika koje pogoduju izuzetno povećanoj opasnosti o

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Ilustracija DVD Velika
Datum:
Broj pregleda: 1016

Župan Alojz Tomašević donio je odluku kojom se zabranjuje paljenje vatre na otvorenom na području Požeško - slavonske županije.

Zabrana se odnosi na svako paljenje vatre na otvorenom prostoru, poput spaljivanje biljnog otpada na poljoprivrednom zemljištu u neposrednoj blizini šume te kao i svako paljenje vatre u bilo koje druge svrhe.

Nadzor nad primjenom ove naredbe, sukladno Zakonu o zaštiti od požara i Odluci o načinu i uvjetima spaljivanja biljnog otpada na poljoprivrednom zemljištu te o loženju otvorene vatre na poljoprivrednom zemljištu i na zemljištu u neposrednoj blizini šume, vrše ovlaštene službene osobe policijske uprave, poljoprivredni inspektori te druge nadležne inspekcije i tijela.

Župan je odluku donio zbog dugotrajnih nepovoljnih klimatskim i hidroloških prilika koje pogoduju izuzetno povećanoj opasnosti od požara.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?