Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] VUP započeo s provedbom novog projekta teškog gotovo milijun kuna

Nova znanja dobit će nastavnici i studenti, uložit će se u EU učionicu i mobilnu aplikaciju

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1504

Sredinom lipnja Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta potpisalo je s požeškim Veleučilištem ugovor za projekt „Rural-Eno-Gastro (REG): Stručno obrazovanje u funkciji održivog razvoja“. Vrijednost projekta je 920 tisuća kuna, od čega su bespovratna sredstva oko 870 tisuća.

Danas je na južnim obroncima Parka prirode Papuk, u klijeti Veleučilišta u Požegi, održana Početna konferencija projekta.

00:32 Dinko Zima

rekao je v.d. dekana dr. sc. Dinko Zima. Edukaciju će proći sedam nastavnika požeškog Veleučilišta te trideset studenata. Osim ulaganja u EU učionicu, izradit će se mobilna aplikacija, preko koje će se studenti moći prijaviti na ispite i komunicirati s nastavnicima putem modernih tehnologija.

00:28 Berislav Andrlić

najavio je v.d. prodekana za razvoj dr. sc. Berislav Andrlić.

Projekt je s provedbom započeo 18. lipnja i traje 15 mjeseci, a partner u provedbi je Veleučilište u Slavonskom Brodu, čija dva nastavnika će također proći edukaciju.

00:29 Josip Jukić

izjavio je mr. sc. Josip Jukić, dekan Veleučilišta u Slavonskom Brodu.

Sva trojica su održala uvodno predavanje kroz koje su upoznali nastavnike, goste i partnere s projektom, nakon čega je uslijedilo potpisivanje ugovora i i kratko druženje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?