Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[VIDEO] Ana Baketarić spotom u život vratila svoju pjesmu Mahovina
Pogledaj video prilog

[VIDEO] Ana Baketarić spotom u život vratila svoju pjesmu Mahovina

Pjesma je izvedena 2004. na Zlatnim žicama Slavonije, a desetak godina kasnije dobila je i svoj spot

Autor: RVA
Fotografija: Saša Filipin
Datum:
Broj pregleda: 2627

Pleterničanka Ana Baketarić vratila je u život svoju pjesmu Mahovina, s kojom je svojedobno zadobila srca slušatelja. Tekst i glazbu napisao je tada Antonijo Berač-Bero, dok je aranžman odradio Tomislav Jakobović.

- Pjesmu sam izvela 2004. na Zlatnim žicama Slavonije. Pošto je kod publike jako dobro prihvaćena, maštala samo jednog dana za nju snimiti spot. Na jednoj gaži s mojim bandom Nazarom, upoznajem Sašu Filipina i on me potiče i sugerira da snimimo spot. Dogovorili smo lokaciju, okupili ekipu i na Petrovom vrhu u Daruvaru snimili spot

Zahvalila je cijeloj ekipi.

- Hvala Saši i njegovom bratu Marinu, grupi Estrada koji su uz sve svoje obaveze došla i odradila spot bez nagovaranja. Hvala mojom curama koje su svaku sekundu provele sa mnom - kumi Mariji i mojoj Josipi. Mahovina je dignuta iz pepela i neka živi vječno. Nek' ju čuju, a i vide i neke nove generacije. Ponosna sam što još uvijek na svijetu ima dobrih i ljudi koji su mi priši i pomogli. Hvala od srca, volim vas!

Ana ima u planu snimiti još dva spota te snimanje nove pjesme.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?