Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Promocija polaznika Planinarske škole HPD-a „Sokolovac“ Požega

11.06.2015.

Autor: RVA/HPD Sokolovac
Fotografija: HPD Sokolovac
Datum:
Broj pregleda: 1410

HPD Sokolovac upriličio je sinoć u Planinarskom klubu promociju polaznika Planinarske škole HPD-a “Sokolovac” Požega, kojima su uručene diplome Hrvatskog planinarskog saveza, a koji su uspješno prošli školu za planinare. Svih dvadeset i osam polaznika uspješno je položilo ispit.

- Među polaznicima je veći broj mladih i visokoobrazovanih osoba što nas posebno veseli i što nam daje jamstvo da će požeško planinarstvo i dalje biti uspješno i poznato u Slavoniji i Hrvatskoj - naglasio je predsjednik HPD Sokolovac Predrag Livak čestitavši polaznicima na ovom uspjehu.


Polaznici su u školi puno naučili iz različitih područja o povijest planinarstva, poznavanju planina, zaštiti prirode, meteorologiji pripremama za odlazak u planinu i boravku tamo, opasnostima koje planine nose, osnovama spašavanja, speleologije, orijentaciji i dr. Planinarska škola, naime, osnovni je uvjet koji treba ispuniti svaki planinar koji se želi dalje školovati, primjerice za vodiča društvenih izleta, za markacistu i slično.

Da promocija ne bude previše ozbiljna i da prođe u veselom i zanimljivom ozračju pročitana su imena pet polaznika s najboljim rezultatom, a za neke od njih su pripremljene i posebno zanimljive nagrade u kategorijama za najupornijeg polaznika, najoriginalniji odgovor, najaktivnijeg polaznika, najljepši rukopis, i za najviše smajlića u testu.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?