Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Priopćenje za javnost Stožera za zaštitu i spašavanje Požeško - slavonske županije

Priopćenje za javnost Stožera za zaštitu i spašavanje Požeško - slavonske županije

Vodostaji i dalje rastu.

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Arhiva
Datum:
Broj pregleda: 5479

Zbog većih količina oborina sazvan je Županijski stožer za zaštitu i spašavanje i razmotrena trenutačna situacija s obzirom na to da smo u stanju redovitih mjera obrane od poplave.

Nakon izvješća voditelja ispostave Hrvatskih voda, područnog ureda DUZS, vatrogasne zajednice i ostalih voditelja žurnih službi doneseni su zaključci o maksimalnom angažmanu i pripravnosti.

Djelomično izlijevanje iz korita Orljave i Veličanke poplavilo je poljoprivredne površine te su za promet zatvorene prometnice Orljavac – Pakrac i Kula – Poreč – Latinovac.


Županijski stožer za zaštitu i spašavanje poziva pučanstvo da pristupi provedbi preventivnih mjera, a u čemu će im pomoći sve žurne službe te isto tako da eventualne probleme dojave Županijskom centru za zaštitu i spašavanje na žurni broj 112.


Vodostaj Orljave kod Frkljevaca je u 9 sati iznosio 399 cm i na snazi su redovne mjere obrane od poplave. Vodostaj Orljave kod Sloboštine i dalje u porastu i nas snazi je pripremno stanje. Pripremno stanje proglašeno je i na Londži kod Resnika.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?