Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Niz odličja za učenike Glazbene škole na državnim i međunarodnim natjecanjima

Danas je učenike i profesore Glazbene škole u posjet primio požeški gradonačelnik

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1392

Niz nagrada osvojili su učenici Glazbene škole Požega u proteklom razdoblju. Zahvaljujući profesorima i mentorima, u Požegu su donijeli tri prve, četiri druge i jednu treću državnu nagradu u izvedbama tambure, gitare i pjevanju.

Sudjelovali su i na međunarodnom natjecanju drvenih i limenih puhačkih instrumenata u Varaždinu, osvojivši tri prve, osam drugih i jednu treću nagradu, te na međunarodnom natjecanju gitarista u Poreču, gdje su osvojili dvije prve nagrade.

00:15 Veljko Valentin Škorvaga

rekao je ravnatelj Glazbene škole Veljko Valentin Škorvaga.

Mlade glazbenike i profesore danas je u posjet primio gradonačelnik Neferović, koji smatra da se Požega uz Glazbenu školu ne treba brinuti za kontinuitet kulturnog identiteta.

00:24 Vedran Neferović

Gradonačelnik je učenicima poželio puno uspjeha, da nastave s dobrim rezultatima, a profesorima je odao priznanje za entuzijazam i ljubav prema pozivu koji rade.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?