Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pet tisuća kuna Pleterničaninu Marku Bušiću

Pet tisuća kuna Pleterničaninu Marku Bušiću

Marko je pobjednik natječaja "Pušenje odbaci, lovu nabaci" kojega je objavio Zavod za javno zdrvstvo naše županije.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1868

Marko Bušić iz Pleternice pobjednik je u nagradnom natječaju Zavoda za javno zdravstvo “Pušenje odbaci, lovu nabaci” kojeg je Zavod objavio tijekom veljače s ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja. 50 pušača prijavilo se na natječaj, a Marko je nakon mjesec dana apstinencije uspio osvojiti i novčanu nagradu od 5.000 kuna.

00:23 Marko Bušić

Rekao je Marko i dodao kako se  s djevojkom Ivanom natjecao tko će biti “veći karakter”. Izdržali su oboje no Marko je imao više sreće u izvlačenju i osvojio nagradu.


Od 50 osoba koje su se javile na natječaj 22 su žene i 28 je muškaraca, a  12 ih je u međuvremenu odustalo. Ostalih 38 došlo je do kraja što znači da je 76 posto prijavljenih osoba uspješno apstiniralo punih mjesec dana.

00:37 Jasmina Kovačević

istaknula je voditeljica Službe za javno zdravstvo Jasmina Kovačević. Svečana predaja nagrade pobjedniku natječaja održat će se prigodno, uz Svjetski dan zdravlja.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?