Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen Dan grada Požege

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen Dan grada Požege

Gradsko kazalište, 12.3.2015.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1781

Požega slavi Dan grada i Grgurevo, a u kazalištu je održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Sjednicu je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Nino Smolčić, nakon čega je predstavljen deset minutni film o projektima koji su provedeni na području grada u proteklih godinu dana.

Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Vedran Neferović, te potpredsjednica Udruge gradova i gradonačelnica Knina Josipa Rimac, izaslanik predsjednice Republike Hrvatske župan Alojz Tomašević te potpredsjednik hrvatskog sabora Dr. Željko Reiner.

I ove godine dodijeljena su javna priznanja laureatima. Kolektivne nagrade Grada Požege dobili su Glazbena škola Požega, Javna vatrogasna postrojba Grada Požege i tvrtka Agronom d.o.o. iz Požege. Godišnju nagradu Grada Požege zaslužio je glazbenik Zvjezdan Marjanović, dok je povelju humanosti dobila gospođa Vera Šimunović. Najveće priznanje, Nagradu za životno djelo ove godine dobio je dr. sc. Antun Lovrić.

Uzvanici su po završetku sjednice na Trgu Sv. Trojstva ispratili i tradicionalne Grgurevske pucnjeve iz topova mužara, te se uputili u požeške vinograde na prigodno druženje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?