Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Grad Kutjevo potiče energetsku učinkovitost

Ugovore potpisalo 18 kućanstava, kojima će se sufinancirati do 45 tisuća kuna

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1790

Na raspisani natječaj za provođenje energetske učinkovitosti na području Kutjeva prijavilo se prošle godine 21 kućanstvo, od čega je 20 imalo potrebnu dokumentaciju. Dva kućanstva su u međuvremenu odustala, dok je preostalih 18 danas ušlo u projekt.

Oni su danas potpisali ugovore, nakon čega su dobili vrijednosne kupone za izvođače radova. Na kuponima je naznačen maksimalni iznos koji će sufinancirati Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Grad Kutjevo.

00:27 Josip Budimir

rekao je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir. Korisnici su dužni obavijestiti Grad o odabranim izvođačima te o datumu početka radova. Po dovršetku, dostavljaju zahtjev za isplatu sredstava, nakon čega se sufinancirana sredstava isplaćuju izvođaču. Rok za dovršetak radova je 31. kolovoza ove godine.

Jedan od potpisnika ugovora je i Zlatko Del Ponte iz Kutjeva, koji je potporu tražio za stolariju. Investicija je vrijednosti veće od 60 tisuća kuna.

00:15 Zlatko Del Ponte

Maksimalna vrijednost koja se sufinancira je 45 tisuća kuna po kućanstvu. Fond će isplatiti 60%, Grad Kutjevo sudjeluje s 5% dok sam investitor treba pokriti 35% vrijednosti investicije.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?