Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Na prijevremenim lokalnim izborima u Čaglinu kandidata će imati i HDSSB

Na prijevremenim lokalnim izborima u Čaglinu kandidata će imati i HDSSB

Žarko Nemeček nositelj je liste i kandidat za načelnika općine Čaglin, dok je za njegovog zamjenika kandidiran Danijel Fridrih.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1865

Žarko Nemeček nositelj je liste HDSSB-a i kandidat za načelnika općine Čaglin na prijevremenim lokalnim izborima koji će se u toj općini održati 8. ožujka, dok je za njegovog zamjenika kandidiran Danijel Fridrih.

- Ovi prijevremeni izbori jasno govore kako politika lokalnog HNS-a i bivšeg načelnika Đurine nije bila dobra te da nije bilo poštenih namjera - rekao je Žarko Nemeček, dodajući kako je o svemu tome javno progovorio još u prosincu prošle godine na sjednici Općinskog vijeća na kojoj je upravo HNS rušio svog načelnika i proračun.


00:27 Žarko Nemeček


- HDSSB je jedina politička snaga koja vodi brigu o ovoj županiji i onome što se događa u Čaglinu. Svojim zastupanjem interesa sela i u Saboru i na razini Slavonije i Baranje pružaju jasne i konkretne odgovore.

00:22 Žarko Nemeček

rekao je Nemeček, dodajući kako vjeruje da će upravo lista HDSSB-a u budućnosti biti pokretač razvoja čaglinskog kraja.


Dražen Đurović izrazio je zadovoljstvo uključivanjem u stranku upravo ovih ljudi, jer neovisno od kud oni dolazili, HDSSB prihvaća ljude koji su spremni dati sebe i svoje vrijeme za programske ciljeve stranke.


00:15 Dražen Đurović

zaključio je Đurović, najavljujući gostovanje Branimira Glavaša na večerašnjoj osnivačkoj skupštini Zajednice žena HDSSB-a za Grad Požegu, koja će se održati u Obrtničkom dom u 19 sati.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?