Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

HNS, SDP i HSU zajedno na predstojećim prijevremenim izborima u Čaglinu

HNS, SDP i HSU zajedno na predstojećim prijevremenim izborima u Čaglinu

Koalicijski sporazum potpisali su HNS-ov kandidat za načelnika Ivan Đurina i predsjednik čaglinskog ogranka SDP-a Antun Emić.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1215

Koalicijski sporazum za zajednički izlazak na prijevremene izbore u Općini Čaglin koji će se održati 8. ožujka, danas su potpisali HNS, SDP I HSU. Sporazum su potpisali HNS-ov kandidat za načelnika Ivan Đurina i predsjednik čaglinskog ogranka SDP-a Antun Emić, dok je HSU-ov predstavnik bio odsutan zbog bolesti.


- Prepoznali smo rad HNS-a i bivšeg načelnika Ivana Đurine te smo ga odlučili podržati na predstojećim izborima. Pokušat ćemo zajedno ostvariti boljitak za mještane naše općine, rekao je Antun Emić predsjednik čaglinskog ogranka SDP-a, prilikom potpisivanja sporazuma00:17 Antun Emić

Rekao je Emić.
- SDP, HNS I HSU su i do sada dobro surađivali, vjerujem kako će se ta suradnja nastaviti i u narednom razdoblju. Prioritet nam je učiniti nešto za građane i stvoriti im bolje uvjete života – istaknuo je Ivan Đurina HNS-ov kandidat za načelnika općine Čaglin.00:28 Ivan Đurina

- Moramo spriječiti da naši mladi i obrazovani ljudi odlaze iz Čaglina nego ostaju u njemu i zasnivaju obitelji. To je jedini način da oživimo našu općinu koja je pred izumiranjem. Nećemo kao drugi obećavati da ćemo to učiniti, mi smo u to krenuli. Postoji i volja i želja između naših koalicijskih partnera da to ostvarimo - zaključio je Đurina.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?