Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Više je razloga zbog kojih bi trebali prestati pušiti

Više je razloga zbog kojih bi trebali prestati pušiti

Korizma je idealno vrijeme da pokušate odbaciti cigarete.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 1268

Bolesti srca i krvnih žila, a odmah potom i skupina karcinoma, na prvom su mjestu uzroka smrti u našoj županiji. Važan čimbenik za njihov nastanak  upravo je pušenje.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije danas je tradicionalno javnozdravstvenom akcijom u pješačkoj zoni obilježio Hrvatski dan nepušenja - Dan bez dima.

Građani su mogli provjeriti krvni tlak i puls, a pušači koncentraciju ugljičnog monoksida u izdahnutom zraku te popuniti prijavnicu i sudjelovati u natječaju „Pušenje odbaci, lovu nabaci“.00:37 Jasmina Kovačević

Rekla je voditeljica Službe za javno zdravstvo Jasmina Kovačević.  Hrvatski dan nepušenja - Dan bez dima kod nas se obilježava simbolično na prvi dan korizme kada većina pušača razmišlja o prestanku pušenja, a uz veliki osobni trud i čeličnu volju, svaka dodatna motivacija i podrška su dobrodošli.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?