Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Prijavite se na natječaj i osvojite 5.000 kuna

Prijavite se na natječaj i osvojite 5.000 kuna

"Pušenje odbaci, lovu nabaci", natječaj je koji Zavoda za javno zdravstvo naše županije raspisuje po prvi put.

Autor: RVA/ZZJZ
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 2090

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije po prvi puta raspisuje javni natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci". Cilj natječaja je potaknuti pušače na prestanak pušenja i promovirati zdrave životne odabire. Pobjednik natječaja, koji udovolji uvjetima, bit će nagrađen novčanim iznosom od 5.000 kuna.

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima duhana i korisnicima duhanskih proizvoda, s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, a koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina u trajanju 30 dana, počevši od 18. veljače zaključno s 19.ožujka ove godine. Uvjet za sudjelovanje u natječaju jest da je kandidat svakodnevni pušač duhana ili korisnik duhanskih proizvoda, s pušačkim stažom barem godinu dana.

Pobjednik natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, a javno izvlačenje nagrade planirano je za 26. ožujka. Prijaviti se može osobno na adresi Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Služba za javno zdravstvo, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljkom i četvrtkom od 7 do 20 sati, te utorkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati.Za više informacija možete se obratiti na telefone: 0800-200-069 i 034-311-563.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?