Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ljeto u knjižnici

Ljeto u knjižnici

Od 1. srpnja do 1.rujna Požežani su će uživati u brojim događanjima.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 1251

Aktivan odmor uz knjigu, kreativne aktivnosti, filmski program i druženja od 1. srpnja do 1. rujna Požežani će moći pronaći u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požege u sklopu programa Ljeto u knjižnici.

Već 5. srpnja od 9:00 do 13:00 sati u pješačkoj zoni ispred zgrade suda održat će se manifestacija Knjižnica bez zidova gdje će biti postavljena prava mala knjižnica na ulici.

Građani će tom prilikom moći posuditi i vratiti knjige, čitati novine, prelistati literaturu te se upisati u knjižnicu po akcijskoj cijeni od 50,00 kuna za članstvo od godinu dana.

00:37 Aleksandra Pavlović

Naglasila je ravnateljica požeške knjižnice Aleksandra Pavlović, te najavila i ljetnu fotoradionicu u Puli od 6. do 17. srpnja na kojoj će, uz mlade iz drugih krajeva Hrvatske, sudjelovati i troje srednjoškolaca iz Požege, te radionicu u suradnji s Povijesnim društvom Požega, 15. srpnja od 18,30 sati, gdje će polaznici prošetati od Gradske knjižnice do Sokolovca gdje su planirane aktivnosti.

Osim toga u knjižnici tijekom ljeta planiraju oformiti i debatski klub koji bi podrazumijevao stalne aktivnosti koje razvijaju kritičko mišljenje i govorničke sposobnosti.

Tijekom ljetnih mjeseci svi odjeli knjižnice pripremaju brojne kreativne radionice, a na Glazbenom odjelu od 1. srpnja do 29. kolovoza održavat će se edukativno - filmski program u sklopu kojega će biti prikazani filmovi od znanstvene fantastike, oskarovaca i najfilmova godine do starih klasika i hrvatskih filmova.

Utorkom i četvrtkom u sklopu akcije "Skupi ekipu i izaberi film" korisnici će sami moći pogledati film po vlastitom izboru.

Uz to, tu su i stalne ljetne aktivnosti poput pričaonica za predškolce svakog četvrtka od 17:00 sati na Dječjem odjelu do Otključane vitrine gdje će korisnici moći na sedam dana posuditi vrijedne knjige sa Studijskog odjela koje se inače ne posuđuju.

Od 1. srpnja do 1. rujna knjižnica uvodi ljetno radno vrijeme. Ponedjeljkom srijedom i petkom od 7:30 do 14:00 sati. Utorkom i četvrtkom od 13:00 do 19:00 sati, a subotom od 7:30 do 12:00 sati
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?