Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Mladi Požežani na fotoradionici u Lonjskom polju

Mladi Požežani na fotoradionici u Lonjskom polju

Nastavak je to suradnje Hrvatskog fotosaveza i Gradske knjižnice i čitaonice Požega.

Autor: RVA
Fotografija: GKP
Datum:
Broj pregleda: 1086

Tena Protić, Patrik Oroz i Jan Jurković, srednjoškolci iz Požege, sudjelovali su u jednodnodnevnoj fotoradionici Hrvatskog fotosaveza koja je održana u Lonjskom polju 20. lipnja 2014. pod stručnim vodstvom Zlate Medak, voditeljice programa za mlade Hrvatskog fotosaveza.


Fotografirajući motive flore i faune bogatog parka prirode mladi su se Požežani pridružili skupini osnovnoškolki iz Splita te proveli dan na terenu uz prikupljanje novih znanja i iskustava.


Nastavak je to suradnje Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi s Hrvatskim fotosavezom koja je počela izložbom u Noći knjige 2014. - Knjiga svaki dan, a veže se uz odlazak mladih Požežana na ljetnu fotoradionicu koje će se održati u Puli od 6. do 17. srpnja 2014.

Ovom prilikom Gradska knjižnica poziva sve mlade koji u budućnosti žele sudjelovati u programima Hrvatskog fotosaveza da se jave na gkpz@gkpz.hr
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?