Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Svjetski dan socijalnog rada obilježili i u Domu umirovljenika u Velikoj

Svjetski dan socijalnog rada obilježili i u Domu umirovljenika u Velikoj

Tom prigodom korisnici su upoznati o temeljnim ekonomskim i socijalnim pravima.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Dom za starije i nemoćne osobe Velika
Datum:
Broj pregleda: 1582

„Socijalne i ekonomske krize – rješenja socijalnog rada“, naziv je predavanja koje je povodom Svjetskog dana socijalnog rada, održano danas u Domu za starije i nemoćne osobe Velika.

Tom prigodom korisnici su upoznati o temeljnim ekonomskim i socijalnim pravima, te o najvažnijim odgovorima koje socijalni rad kao profesija nudi u doba krize, a to su prije svega: pravednost, solidarnost, uvažavanje različitosti, uključenost i promjenu.


Predstavljena su i temeljna načela socijalnog rada, koja treba promicati u svakodnevnom radu. Brojni su izazovi koje pred nas stavlja socijalna i ekonomska kriza, te je nužno i da profesija socijalnog rada doživi unutarnju krizu, koja će joj omogućiti stvaranje novog i neovisnog identiteta –naglašeno je ovom prilikom.
 
Svim socijalnim radnicima, korisnici, zaposlenici i ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Velika, čestitali su  Svjetski dan socijalnog rada!
 
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?