Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dvodnevna fotoradionica u Gradskoj knjižnici Požege

Dvodnevna fotoradionica u Gradskoj knjižnici Požege

Polaznici stvaraju fotografije kroz kreativnu igru, aktivno sudjelovanje i mobilnost.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 1654

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Požege započela je dvodnevna fotoradionica za mlade, uz stručno vodstvo i edukaciju voditeljice projekta za mlade Hrvatskog fotosaveza Zlate Medak.

Cilj ovakvih radionica je oslobađanje, poticanje i razvitak stvaralaštva najrazličitijim fotografskim postupcima i tehnikama ali kroz kreativnu igru, aktivno sudjelovanje i mobilnost.

Hrvatski fotosavez uvijek rado dolazi u Požegu, pa su tako i ovoga puta na poziv ravnateljice požeške knjižnice Aleksandre Pavlović stigli s ovim zanimljivim projektom, kaže Zlata Medak:

00:26 Zlata Medak o projektu

Mladi fotografi koji polaze radionicu stvaraju fotografije  u prostorima knjižnice ali i gradu, muzeju, crkvama i kućama:

00:34 Zlata medak o programu radionice

Ističe Medak. Radionica se nastavlja i tijekom sutrašnjeg dana, a tada će biti prezentirani radovi polaznika. Određeni radovi koji nastanu u fotoradionici bit će prikazani izložbeno i u Noći knjige 23. travnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požege.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?