Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Željka Antunović: Kampanju ćemo odraditi pravedno a Kutjevu nudimo nešto novo

[PROMO] Željka Antunović: Kampanju ćemo odraditi pravedno a Kutjevu nudimo nešto novo

Podršku ima u listi Joze Gavrana i predsjednici Skupštine Požeško-slavonske županije Mireli Mezak Stastny.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2811

Na predstojećim prijevremenim lokalnim izborima za grad Kutjevo, kandidatkinja nezavisne liste grupe građana je Željka Antunović.

Ona je dugogodišnja djelatnica gradske uprave Grada Kutjeva.  „Iza mene je pet mandata različitih gradonačelnika i političkih opcija s kojima sam radila. Od njih sam upijala dobro te moja stručnost i profesionalnost uz energiju i ideje mladih ljude koji su na listi za Gradsko vijeće, mogu učiniti puno za dobrobit Kutjeva".

00:25 Željka Antunović

Željka Antunović je i nositeljica liste za Gradsko vijeće a iza nje na listi je predsjednica Skupštine Požeško-slavonske županije Mirela Mezak Stastny, s liste Joze Gavrana.

00:26 Mirela Mezak Stastny

Kandidat za zamjenika gradonačelnice je Bruno Matijević. Smatra da je vrijeme da nestane pesimizma i da se mladi s područja Kutjeva pokrenu, od kulture do sporta. "Želimo da mladi imaju cilj ostanka", kaže Matijević koji je predstavio i listu za Gradsko vijeće.

Kandidatkinje/kandidati:

1. ŽELJKA ANTUNOVIĆ, KUTJEVO

2. MIRELA MEZAK STASTNY, GRABARJE

3. JOSIP MARTINOVIĆ, VETOVO

4. STIPO JELUŠIĆ, KUTJEVO

5. ĐURO KATIĆ, ŠUMANOVCI

6. MIHOVIL ŠTIVIĆ, KUTJEVO

7. BRUNO MATIJEVIĆ, GRABARJE

8. PETAR ROLAND, KULA

9. STIPO BLATANČIĆ, CIGLENIK

10. MARKO ŠIPURA, VETOVO

11. IVANA VASILJ, KUTJEVO

12. ANDREA PAVKOVIĆ, KUTJEVO

13. IVAN SVITOK, KUTJEVO

14. JOSIP PREVIŠIĆ, HRNJEVAC

15. MILOMIR RADIĆ, GRADIŠTE

Podršku kandidaturi iskazao je i Jozo Gavran. Prošle godine ušli su u Županijsku skupštinu i želja im je uključiti se u rad Grada Kutjeva. "Političari kod nas nisu političari nego diktatori i pljačkaši", kaže iskusni gospodarstvenik Gavran.

Iza liste Joze Gavrana a i kandidatkinje Željke Antunović stoji Ljubo Jurčić, koji će sudjelovati u izradi strategije razvoja Grada Kutjeva.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?