Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Potpisan ugovor sa 17 novih stipendista

Grad Požega u ovoj godini će dodatno stipendirati 12 redovnih i 5 izvanrednih stipendista a iznos je povećan za sto kuna i iznos

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2264

Grad Požega u ovoj godini će stipendirati ukupno 30 stipendista. Ove godine ugovore je potpisalo njih 12 redovnih i 5 izvanrednih. Iznos je za sve studente povećan za sto kuna i iznosi 850 mjesečno, za što je u proračunu predviđeno 325 tisuća kuna.

Danas ih je primio i s njima ugovore potpisao gradonačelnik Požege Vedran Neferović, u društvu svog savjetnika dr. sc. Borislava Miličevića te predsjednika Povjerenstva za dodjelu stipnedija Grada Požege Slavena Paponje.

Neferović je iznio jedan prijedlog kako bi se u budućnosti dodatno olakšao život studentima izvan Požege.

00:33 Vedran Neferović

Studentima je poželio puno uspjeha te se nada da će se dogodine povećati broj stipendista, a Borislav Miličević je rekao kako očekuje da će se većina vratiti u Požegu s istim žarom kojim pristupaju studiranju.

Jedan od dobitnika stipendije je i Romarijo Vijačkić, student strojarstva u Slavonskom Brodu.

00:35 Romarijo Vijačkić

POPIS NOVIH STIPENDISTA

Gradonačelnik Neferović donio je odluku o stipendiranju darovitih učenika srednjih škola kojom će se ove godine stipendirati četiri redovita učenika srednje škole s iznosom od 400 kuna mjesečno. Natječaj je raspisan 23. siječnja a rok za prijavu bio je do 07. veljače.

STIPENDIRANJE DAROVITIH UČENIKA

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?