Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Vlada danas raspušta vodstvo Kutjeva i imenuje povjerenika

Vlada danas raspušta vodstvo Kutjeva i imenuje povjerenika

Vlada će imenovati povjerenika Vlade Republike Hrvatske u Gradu Kutjevu za obavljanje poslova Gradskog vijeća i gradonačelnika.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1723

Kutjevo će danas ostati bez Gradskog vijeća, gradonačelnika i njegovog zamjenika. Ministarstvo uprave podnijelo je Vladi Republike Hrvatske takav prijedlog  za istovremeno raspuštanje Gradskog vijeća Grada Kutjeva i razrješenje gradonačelnika i njegovog zamjenika koji je izabran zajedno s njim, temeljem odredbe članka 85.a Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, jer u zakonom određenom roku nije donijet proračun Grada za 2014. godinu, niti odluka o privremenom financiranju.

Vlada Republike Hrvatske imenovat će, posebnim rješenjem, povjerenika Vlade Republike Hrvatske u Gradu Kutjevu za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Grada Kutjeva.

Bez vodstva će danas iz istog razloga ostati i gradovi Đurđevac i Glina te općine Čavle, Sunja, Zadvarje i Tuhelj. Sjednica započinje u 10 sati.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?