Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Proglašeni Najčitatelji 2014. godine Gradske knjižnice i čitaonice Požega

Najmlađa nagrađena čitateljica Ivana Božić ima samo dvije godine

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1260

Tradicionalnom svečanom dodjelom nagrada, po jedanaesti puta Gradska knjižnica i čitaonica proglasila je „Najčitatelje godine“.

Ove godine nagrađene su na dječjem odjelu dvogodišnja Ivana Božić kao najmlađa čitateljica, petogodišnja Gabriela Žiška u predškolskom uzrastu te učenice Ramona Bilić i Ema Uršić. U kategoriji odraslih najčitatelja, nagrađeni su Branko Bogojević, Nenad Kremeček, Bernarda Mautner, Lucija Sabljić i Dinko Zima. Za najčitatelje i najslušatelje glazbenog odjela ove godine nagrade su dobili Željko Bokor i Pavle Primorac, dok je najčitateljica studijskog odjela Nada Celovec.

Za najbolju suradnju s kulturnim i pedagoškim ustanovama nagradu je dobilo Gradsko kazalište Požega, a najvjernija obitelj su Nikola, Marta, Ana, Franka i Stjepan Gotovac te baka Ljubica Pilon.

Posebnu nagradu kao najvjerniji član ove godine dobila je gospođa Terezija Blüm, korisnica knjižnice neprekinuto od 1961. godine.

00:16 Mirjana Franculić

Svi najčitatelji nagrađeni su knjigama, cvijećem i besplatnim godišnjim upisom u GKPŽ.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?