Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Starost voznog parka Doma zdravlja smanjena sa 14,6 na 5,9 godina

Starost voznog parka Doma zdravlja smanjena sa 14,6 na 5,9 godina

Grad Požega prepustio zemljište iza nekadašnjeg vrtića za parkiralište

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1370

Požeški Dom zdravlja preuzeo je dva nova vozila vrijednosti pola milijuna kuna, koja je kroz decentralizirana sredstva financirala Županija. Tako je starost voznog parka požeškog Doma zdravlja u zadnje četiri godine sa 14,6 smanjena na 5,9 godina. Sljedeće godine planirana je kupnja još jednog vozila, čime će prosječna starost pasti ispod pet godina, što je standard Europske unije.

Grad Požega prepustio je Domu zdravlja zemljište iza nekadašnjeg dječjeg vrtića, koja će služiti kao parkiralište za vozila Doma kao i okolnih ustanova.

00:26 Darko Puljašić

rekao je ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Darko Puljašić.  Župan Alojz Tomašević je zadovoljan što se novim vozilima poboljšava kvalitete usluge stanovnicima.  „Županija vodi brigu za sve institucije i sve ustanove na području cijele županije“, izjavio je Tomašević.

00:27 Alojz Tomašević

Ravnatelj Puljašić najavio je i veliku investiciju u Domu zdravlja Pakrac, koja će biti dovršena 22. prosinca. Riječ je o izmjeni krovišta kao i kupnji novog vozila za patronažnu službu u suradnji sa Zavodom za javnom zdravstvo.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?