Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održana izborna skupština Foruma seniora SDP-a Požeško slavonske županije

Održana izborna skupština Foruma seniora SDP-a Požeško slavonske županije

Vicku Njavri novi mandat predsjednika

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1619

Danas je u hotelu Grgin dol održana izborna skupština Foruma seniora SDP-a Požeško slavonske županije, na kojoj je novi mandat potvrđen aktualnom predsjedniku županijske organizacije Vicku Njavri.

U izvještaju je članovima Foruma izložio podatak da u svih pet općina i gradova postoje forumi seniora SDP-a, te su se provodila brojna sportska natjecanja i aktivnosti u umirovljeničkim udrugama

- Među članovima Foruma nema osoba koje sudjelovale u pretvorbi i privatizaciji devedesetih godina. Gotovo da nitko nema dionice ili da je vidio kakve novce od dividende. Svi smo bili nijemi promatrači propadanja gospodarstva u Hrvatskoj. Danas živimo od svog rada i skromnih ali pošteno zarađenih primanja, rekao je Njavro.

00:27 Vicko Njavro

Forum seniora SDP-a naše županije najavljuje potporu za novi mandat predsjedniku Josipoviću.

Njavro zaključuje da svi članovi Foruma rade posao sa srcem, a jedina nagrada im je istinska vjera u socijaldemokraciju kao pravedno i pošteno društvo, čemu su težili od svoje rane mladosti do danas.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?