Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Tri ljubavi života" Nikice Kelera

"Tri ljubavi života" Nikice Kelera

Mladi Alilovčanin objavio prvi roman

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1698

Pred popunjenom čitaonicom požeške Gradske knjižnice, sinoć je svoj autorski prvijenac predstavio mladi alilovački pisac Nikica Keler. Njegov roman pod nazivom „Tri ljubavi života“, govori o mladiću koji je na pragu zrelosti. Roman sadrži dosta psiholoških elemenata. Potrebu za pisanjem Nikica je osjetio prije dvije godine, što je držao u tajnosti sve dok roman nije bio dovršen.

00:27 Keler o romanu

Roman su već sinoć kupili brojni posjetitelji, kojima je autor u knjizi napisao i osobne posvete. Knjigu je moguće naručiti preko web knjižare Redak iz Splita, koja je izdavač ove knjige. Na drugo Kelerovo djelo neće trebati dugo čekati.

00:12 Keler o novoj knjizi

Ines Obradović prva je pročitala rukopis i na njen je nagovor išao na objavu romana.

Ines Obradović — Copyright: RVA

00:32 Ines Obradović

No, izdavači su na ponude davali negativne odgovore, zbog teške situacije u izdavaštvu, sve do knjižare Redak koja mu je pružila priliku. Za lekturu knjige je zadužena bila Valentina Soldo, koja je dala svoje stručno mišljenje o romanu.

Valentina Soldo — Copyright: RVA

00:30 Valentina Soldo

Spoznajom autor iznosi bit romana i poruku u kojoj protagonist shvaća što je smisao života. Neke stvari kojima je pridavao pažnju nisu važne a neke stvari koje nije primjećivao dobivaju na važnosti, rekla je Soldo.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?