Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ronko: U Javnoj vatrogasnoj postrojbi se provodi kriminal najgore vrste

Ronko: U Javnoj vatrogasnoj postrojbi se provodi kriminal najgore vrste

Što prije uklonimo ove s vlasti, prije ćemo se riješiti zla.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2103

„Ovo što se radi u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Požega je kriminal najgore vrste. Što se ove prije ukloni, prije ćemo se riješiti zla“, rekao je Zdravko Ronko na današnjoj konferenciji za medije.

Neferović i Smolčić su u javnosti prezentirali Zapisnik o obavljenom inspekcijskom nadzoru na osnovu kojeg su ustvrdili kako nema nepravilnosti u imenovanju zapovjednika JVP Požega, kaže Ronko.

00:15 Ronko o kriminalu

V.d. zapovjednik Mautner nema uvjete, što zna zadnji debil, samo ne znaju izvršitelji, kaže Ronko. Stoga je najavio podnošenje kaznene prijave protiv gradonačelnika Vedrana Neferovića, predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića, upravnog referenta u Zvečevu, glavnog inspektora u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje i v.d. zapovjednika JVP Požega Zdenka Mautnera.

Ronko kaže da je prilikom nadzora JVP dokazano da VD ne ispunjava uvjete temeljem potvrde o vrsti poslova i trajanju radnog odnosa. No, pribavljena potvrda kojom je zadovoljena forma.

00:12 Ronko o HDZ-u

Ovome se mora stati na put, zaključio je Ronko.

Gradonačelnik Vedran Neferović i v.d. JVP Požega Zdenko Mautner nisu za Radio Vallis Aurea htjeli komentirati kaznene prijave dok je Nino Smolčić rekao sljedeće:

00:23 Nino Smolčić

rekao je Smolčić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?